reviews Thuiszorg Weerterland?

Lees hier de ervaringen van onze klanten.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring met Thuiszorg Weerterland delen.

Ervaringen

Tonny van Bakel

Melanie en haar collega's verlenen al jaren mijn zorgvraag. Kundig,vriendelijk,behulpzaam en nog veel meer.
Hopelijk kan ik nog jaren op hun hulp rekenen
zodat ik ook thuis kan blijven wonen.
Een dikke 9+ (Tien is voor O.L.H.)

Anita

Wat het Maastricht UMC en ziekenhuis Weert niet voor elkaar kreeg was met een telefoontje naar Weerterland opgelost. Mijn moeder moest een week te lang in het ziekenhuis verblijven omdat er volgens hen geen thuiszorg te krijgen was.
Een belletje met Ingrid van Weerterland maakte direct ontslag uit het ziekenhuis mogelijk en nog diezelfde avond was er thuiszorg. Vriendelijk,betrokken en zeer kundig. En ook administratief wordt je als klant volledig ontzorgt. Top club met een top team!! Super bedankt!!

Marie-Louise

Ik was gevallen in het weekend en en ik was op zoek naar thuiszorg en ik vond jullie en ik moet zeggen dat ik erg tevreden was en ben over jullie super bedankt voor de goede zorgen

Marion

Van de ene op de andere dag was er bij mijn oom en tante thuiszorg nodig. Weerterland is direct aan de bak gegaan en hebben uiteindelijk 8 maanden op een hele fijne manier voor mijn tante gezorgd. Alles in goed overleg. Ook bij het regelen van de aan te vragen zorg heb ik hulp gekregen, ik kon altijd terecht met mijn vragen en Ingrid belde mij geregeld nog even op, ook ’s avonds. Ze gaf mij goed tips en is echt begaan met en zeer betrokken bij haar cliënten. Bedankt!

Ellen van Dalen

Mijn vader had met spoed zorg nodig. Meerdere Zorginstellingen gebeld en uiteindelijk bij Weerterland uitgekomen die direct zorg konden bieden. Vanaf het eerste moment erg tevreden geweest met deze zorgprofessionals. Dank jullie wel.

William

Onze ervaringen met Thuiszorg Weert zijn erg positief. Ingrid heeft ons voorzien van informatie en goed geadviseerd. Dat is van grote waarde. Afspraken worden nagekomen, er wordt altijd teruggebeld en zelfs na de dienstverlening onderhoudt men contact om te informeren hoe het met iemand gaat. Een hele menselijke – warme organisatie!

Bewoner Weert

Wij zijn erg te spreken over deze 2 lieve meiden van Thuiszorg Weerterland. Komen altijd de gemaakte afspraken na en bieden onze moeder alle zorg die ze nodig heeft.

Ga zo door!

hart voor zorg groen

Schrijf een review:

89 + 9 =
hart voor zorg groen